Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο tease για τον επόμενο τίτλο του Fumito Ueda

*
Με λίγες μέρες να απομένουν ακόμα για το πέρας του Ιανουαρίου, η genDESIGN χτυπά για δεύτερη φορά τον ίδιο μήνα, παρουσιάζοντας μία νέα εικόνα που αφορά τον επόμενο τίτλο του στούντιο. Παρατηρώντας προσεκτικά διαπιστώνεται ότι είναι μία εναλλακτική λήψη της πρώτης φωτογραφίας, διατηρώντας το θεωρητικά πρωταγωνιστικό δίδυμο. Η αγαπημένη θεματική του Fumito Ueda η οποία έχει στο επίκεντρο ένα ετερόκλητο δίδυμο φαίνεται να διατηρείται και εδώ, αφού και στις δύο φωτογραφίες δίνουν το παρόν μία φυσιολογική(;) κοπέλα και ένα ogre. Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν επομένως δεν μπορεί να βγει κανένα ασφαλές συμπέρασμα, αν και οι εικασίες για μία ιστορία παρόμοια με αυτήν του King Kong είναι μακράν οι πιο βάσιμες προς ώρας. Ένα άλλο θέμα που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου είναι η εκ νέου σύμπραξη ή μη, των genDESIGN και Japan Studio, μιας και ο Ueda και η ομάδα του δεν είναι αποκλειστικοί συνεργάτες της Sony. Ο πρόεδρος των Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, εξέφρασε το ενδιαφέρον για ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*